60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puur van Geluk)

De leukste zwangerschapskleding trends voor de zomer

Gefeliciteerd! Je bent waarschijnlijk in blijde verwachting en uitgerekend net tijdens of na de zomer. Dat betekent dat je zwangerschapskleding nodig hebt voor de warme zomermaanden. Dit kan een uitdaging zijn, want je wilt er natuurlijk leuk uitzien, terwijl je rekening houdt met stijgende temperaturen, een groeiende buik en het comfort dat je lichaam nodig heeft. In deze blog hebben we een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet. Ontdek de leukste zwangerschapskledingtrends voor de zomer van 2024!

 

Zwangerschapskleding trends voor de zomer

 

1. Luchtige jurken

 

Luchtigejurken zijn een absolute zomerfavoriet. Ze zijn niet alleen luchtig en comfortabel, maar ook heel stijlvol! Kies voor jurken met een empire taille die net onder je borsten begint en elegant over je groeiende buik valt. Stoffen zoals katoen en linnen zijn ideaal voor warm weer, omdat ze ademend zijn en je heerlijk koel houden.

 

Tip: Kies voor vrolijke prints en heldere kleuren om je zomerlook op te fleuren. Bloemenprints, polkadots en tropische motieven zijn helemaal in deze zomer. Hoe kleurrijker, hoe beter!

 

2. Luchtige blouses

 

Een luchtige blouse is hét perfecte item voor zomerse dagen en is gemakkelijk te combineren. Ga voor oversized blouses of blouses van elastische materialen die met je meebewegen naarmate je buik groeit. Combineer een kleurrijke oversized blouse met een strakke basic top eronder om je prachtige buik te accentueren. Draag de blouse met een stoere zwangerschapsjeans of een mooie rok en je bent helemaal trendy.

 

Tip: Investeer in een paar neutrale items die je kunt mixen en matchen met verschillende onderstukken. Hierdoor creëer je moeiteloos meerdere outfits met een paar basics!

 

3. Zwangerschapsjeans

 

Zwangerschapsjeans zijn een must-have voor elke aanstaande moeder. Deze jeans zijn ontworpen met een elastische tailleband die over of onder je buik zit, wat zorgt voor maximaal comfort; precies wat je nodig hebt. Of je nu kiest voor skinny jeans, boyfriend jeans of cropped jeans, er zijn tegenwoordig zoveelfashionable opties!

 

Tip: Combineer je jeans met een luchtige blouse of een leuketop voor een casual, maar stijlvolle look. Vergeet niet om comfortabele sandalen of sneakers te dragen om je outfit helemaal af te maken!

 

4. Oversized blazers

 

Oversized blazer zijn helemaal hot op dit moment, en als aanstaande moeder kun je perfect met deze trend meedoen. Doordat de blazers oversized zijn, kun je ze zowel tijdens als na je zwangerschap dragen. Tijdens je zwangerschap zit de blazer dan iets minder oversized, maar je blijft nog steeds hip! Je kunt een blazer ook ideaal als zomerjasje gebruiken, win-win! Een blazer is een item dat je met elk basic shirt kunt stijlen, waardoor je altijd een stijlvolle outfit hebt zonder te veel uit de kast te moeten trekken.

 

Tip:Mooie en betaalbare blazers kun je vaak vinden bij tweedehandswinkels. Dit is een slimme en duurzame optie, vooral omdat je er dan niet veel geld aan hoeft uit te geven. Als je er na je zwangerschap uitgroeit, of je vindt het niet meer leuk, kun je de blazer weer inleveren bij een tweedehandswinkel. Zo draag je ook nog eens bij aan een duurzamere wereld!

 

5. Badmode


Zwangerschap is geen reden om het strand te vermijden! Er zijn tegenwoordig zoveel mooie badpakken en bikini's speciaal ontworpen voor zwangere vrouwen. Zoek naar badkleding met extra ondersteuning voor je buik en borst.

 

Tip: Kies voor badmode met verstelbare bandjes en goede ondersteuning. Dit zorgt ervoor dat je badkleding meegroeit met je lichaam en altijd comfortabel zit.

 

Met deze zwangerschapskledingtrends en tips ben je klaar om de zomer stralend en comfortabel door te komen. Onthoud dat het allerbelangrijkste is dat je je goed voelt in wat je draagt. Zwanger zijn is een prachtige tijd, geniet ervan!

 

 

Blog geschreven door Puur van Geluk

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »